Dragi Čarlse,

Noćas sam napravio glupost i brojanje dana ponovo kreće od danas. Mrzim kad je Debeli van grada. Sada sam ga zvao i prebacio svu krivicu na njega, slušao me je razočarano, ali mirno, što me je dodatno izludelo.

Vreme je sinoć bilo odvratno, uostalom kao i cele godine, bilo mi je dosadno i odlučio sam se za bioskop, iako su me Riđi i njegov mlađi brat zvali u neki klub. Gledao mi  se film, pogotovo što je glavna uloga Scarlett Johansson, ta mala veze nema sa glumom, ali koga briga. Uglavnom, u bioskopu je sve smrdelo na kokice i težak vazduh zbog kiše, bio sam samo u majici, sedeo razbaškaren u skoro potpuno praznoj sali. Ušla je, preletela pogledom i sela pored mene, sa desne strane.  Nasmešila se, a ja sam je pogledao pravo u oči mrtav ozbiljan. Video sam kako je progutala knedlu, i spustila pogled na moju istetoviranu ruku, a onda nazad na platno. Ignorisao sam je do kraja filma, ali kada smo izlazili, povukao sam je za ruku i bez reči pošao ka svojim kolima. Ćutao sam dok sam vozio, a ona je uzela posetnicu iz pregrade između sedišta gde ih držim sa sitnim parama. Pokušala je da razgovara:

– Tvoja ruka izgleda neverovatno, to mi je uvek bilo tako privlačno, ali ja nemam hrabrosti da se tetoviram.

– Ništa te nisam pitao. Spusti se dole.

Poslušala je, a ja sam nazvao Ispravnog.

Hej, druže, kako si? Javio se srdačno.

Ćao, slušaj, imam u kolima opasnu drolju, ako hoćeš da je podelimo kod tebe sam za pet minuta.

Dok je prekidao vezu čuo sam poznati repertoar psovki, koje rafalno izleću samo kada sam ja u pitanju. Obožavam ga, nikad mi neće dosaditi ista stvar.

Rekao sam joj da ispruži ruke i legne na stomak. Vezao sam je lisicama za krevet i gledao kako nervozno trlja nogu o nogu i okreće glavu levo-desno, ne znajući šta sam spreman da uradim. Izvukao sam kaiš i čuo kako je švićnuo i pocepao vazduh, dok joj je sledeće sekunde ostao zalepljen za guzicu. Zarila je glavu u jastuk, ali nisam je čuo od zvuka koji je kaiš ponovo napravio. Na mestu gde su se pruge ukrstile sam je snažno udario, a onda jako ugrizao i gledao kako se  pravi podliv. Okrenuo sam je na leđa, nije se opirala, pa sam joj lako podigao noge iznad glave. Dok sam je jebao, držao sam joj šaku preko usta i osećao kako brzo i plitko diše kroz nos, stenjući. Baš me je bilo briga da li trpi bolove. U trenutku kada sam svršio raspalio sam joj šamarčinu od koje joj se suprotan obraz zakucao u jastuk. Nije se pomerala, samo me je gledala. Ustao sam, obukao farmerke i zapalio cigaretu. Ostavio sam je vezanu i nepokrivenu dok nije svanulo, gledao sam kako joj ruke postaju mrtvački bele i onda sam odlučio da je otključam. Jedva ih je spustila pored tela, a na licu su joj se i dalje videli tragovi prstiju. Praktično sam je sam obukao i nosio jer je jedva hodala, do taksiste koji je drastično promenio izraz lica čim sam mu u ruku tutnuo 200 dolara.

Vratio sam se u sobu. Bio sam uveren da će mi ovo presesti, sreća pa sam joj dao samo osnovni paket. Nikad to nisam uradio sa nepoznatom devojkom, baš zbog toga što nisam želeo da razmišljam. Sipao sam viski, ali me je prekinuo sms na službenom telefonu

Kada ću te ponovo videti?